Ambachtelijke interieurbouwers

Complete woninginterieurs, exclusieve meubelen, fraaie receptiebalies, kantoorinterieurs, in elke denkbare stijl en houtsoort: we maken alles, bij Hardeman Interieurbouw. Onze klanten kunnen erover mee praten.
Je herkent ons werk aan de ambachtelijke kwaliteit. Die zie je terug in de fraaie afwerking, de degelijke constructies en het hoogwaardige materiaalgebruik. Traditioneel vakmanschap, uit handen van jonge, gedreven specialisten. Omdat steeds meer mensen ontdekken hoe waardevol dat is, kun je ons in het hele land aantreffen. Van Groningen tot Maastricht, en van Enschede tot Rotterdam.
Vanzelfsprekend beschouwen wij service ook als onderdeel van onze kwaliteit. Je kunt dus ook na de oplevering op ons rekenen.

Of je nu alleen nog maar een droom hebt of al een vastomlijnd idee: we komen er graag voor bij je langs. Zullen we een afspraak maken?

 
Afspraak maken

Wij hebben het gehele interieur van ons kantoor door Hardeman laten uitvoeren. Hardeman heeft door te luisteren naar de wensen van ons, samen met het reclamebureau en de onderaannemers, middels communicatie en eigen inbreng gezorgd voor een geweldig resultaat.

Van de Merwe advies